اخبار و اعلانات

ارتقاء رتبه علمی نشریه در ارزیابی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

به نام خداخوانندگان محترم نشریه آب و توسعه پایدار،با سلام و احترام، به استحضار می رساند نزدیک به یک دهه از انتشار این نشریه می گذرد. انتشار نشریه در قالب یک نشریه علمی ترویجی و با هدف ایجاد یک پل ارتباطی بین جامعه متخصصین و دست اندرکاران صنعت آب آغاز شد. تا سال ۱۳۹8 این نشریه بصورت دوفصلنامه منتشر شده است، اما از آذر ماه 1398 بصورت فصلنامه منتشر شده است. با توجه به آیین نامه جدید نشریات علمی کشور (مصوب 02/02/1398) و با تغییرات ایجاد شده در ترکیب هیات تحریریه، امکان نشر مقالات پژوهشی نیز در نشریه فراهم شد. تلاش هیات تحریریه نشریه در راستای دریافت و انتخاب ...

مطالعه بیشتر

تغییر و بروزرسانی سیستم نشریات دانشگاه فردوسی مشهد

کاربران گرامی، سیستم نشریات دانشگاه فردوسی مشهد تغییر نموده است و در برخی موارد در حال بروز رسانی است. لطفا در صورتیکه با اختلال و  یا مشکلی مواجه شدید از طریق ایمیل نشریه اطلاع دهید.  با تشکر از صبوری و همراهی شما عزیزان

مطالعه بیشتر