اعلام حکم سردبیری جناب آقای دکتر کامران داوری و عضویت جناب آقای دکتر سعید مرید در گروه دبیران

با سلام و احترام

به اطلاع می رساند به دلیل مهاجرت جناب آقای دکتر بیژن قهرمان، طبق شرایط آیین نامه نشریات، درخواست سردبیری جناب آقای دکتر کامران داوری و همچنین درخواست عضویت جناب آقای دکتر سعید مرید به معاونت پژوهشی دانشگاه اعلام گردید، که با موافقت معاونت پژوهشی دانشگاه، احکام مربوطه صادر شده است. بدینوسیله از زحمات جناب آقای دکتر بیژن قهرمان تشکر و قدردانی می نماییم. همچنین سردبیری جناب آقای دکتر کامران داوری و عضویت جناب آقای دکتر سعید مرید در هیات تحریریه نشریه را به ایشان تبریک عرض نموده و امیدواریم در سایه ایزد منان و با استفاده از تجربیات و توانمندی ایشان و دیگر همکاران نشریه، در پیشبرد اهداف نشریه شاهد موفقیت روز افزون باشیم.

دبیرخانه نشریه